Show 'Over Bruggen' geannuleerd

Na 1,5 jaar de Corona periode 'overbruggen', zijn wij gelukkig weer als koor begonnen met repeteren. Wat een genot om weer samen te mogen zingen en dansen.

Helaas heeft tijdens deze periode onze regisseur Joost Pluim besloten niet langer de regie van ons koor te willen doen, hij kon het niet meer combineren met zijn eigen verdere plannen. Wij vinden dit natuurlijk heel erg jammer. Wij snappen en respecteren zijn beslissing en willen hem danken voor de leuke uurtjes die we samen hebben doorgebracht. Wij wensen hem veel succes met zijn eigen theatershow.

Door alle vertragingen, veranderingen en onzekerheden rondom de Corona maatregelen hebben we helaas moeten besluiten onze geplande show 'over-bruggen' niet verder voort te zetten. 

Dat betekent niet dat we verder stil zitten. We hebben Astrid Nijssen bereid gevonden om de komende tijd onze regisseuse te worden en met haar zijn we al druk aan het repeteren met ons oude en nieuwe repertoire.

We werken nu toe naar een aantal 'sing-along' voorstellingen waarbij we ons nieuwe repertoire gaan afwisselen met een aantal gezellige meezingers. De 1e uitvoering is gepland op 25 juni 2022 in De Bogerd in Druten. 

Verder wordt er al weer flink nagedacht over een volgende grote show in 2023. 

We houden jullie op de hoogte.